Βρεφικά Παιγνίδια

Βρεφικά Παιγνίδια

Τα πρώτα παιχνιδάκια του μωρού σας θα του προσφέρουν τα πρώτα του ερεθίσματα, καθώς θα εκπαιδεύσουν τις αισθήσεις του με ήχους, χρώματα, σχήματα, υφές.

Επειδή τους πρώτους μήνες της ζωής του το μωρό έχει την τάση να θέλει να αγγίξει, να ψηλαφίσει, να πιπιλίσει και να μασήσει τα αντικείμενα, προσπαθώντας να εξερευνήσει το μικρό του κόσμο, είναι σημαντικό να του προσφέρετε ασφαλή βρεφικά παιχνίδια.

Τα παιχνίδια του μωρού δεν πρέπει να περιέχουν υλικά που ενδεχομένως του προκαλέσουν αλλεργίες, ούτε να έχουν αιχμές ή γωνίες που ίσως τραυματίσουν το βρέφος. Επίσης απαγορεύεται να δώσουμε στο μωρό παιχνίδια με μικρά αποσπώμενα κομματάκια που μπορεί να τα καταπιεί και να προκαλέσουν πνιγμό.

Ιδανικά παιχνίδια για βρέφος είναι χρωματιστά ζωάκια και κουκλάκια από μαλακό ύφασμα, παιχνιδάκια με μουσική, φωλίτσες δραστηριοτήτων, κουδουνίστρες, μόμπιλε κρεμασμένα από το ταβάνι πάνω από την κούνια του μωρού, παιχνιδάκια για το καρότσι και για το μπάνιο ένα φωτιστικό fairy light και CD για γλυκονανουρίσματα.