Η Δεξίωση της Βάπτισης

Η Δεξίωση της Βάπτισης

Μια μέρα τόσο ξεχωριστή, όπως η βάφτιση του παιδιού σας, θα ολοκληρωθεί με ένα γιορταστικό γεύμα προς τιμή των συγγενών και φίλων που ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά σας.

Για την επιλογή του χώρου που θα πραγματοποιήσετε τη δεξίωση της βάπτισης υπάρχουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις και - ανάλογα με την εποχή και τον αριθμό των καλεσμένων - θα επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο.

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι, ο δροσερός κήπος ενός κτήματος είναι το πιο ειδυλλιακό περιβάλλον και, αν επιδιώκετε μια πιο "οικογενειακή" ατμόσφαιρα τότε η λουλουδιασμένη αυλή μιας όμορφης ταβέρνας με ποιοτική κουζίνα είναι η καλύτερη επιλογή.

Οργανώστε προσεκτικά τις μικρές λεπτομέρειες που θα συμβάλουν στην επιτυχία της γιορτής της βάπτισης.

Μια όμορφη διακόσμηση με λουλούδια, σατέν κορδέλες και κεριά, θα δώσει στο χώρο της δεξίωσης ξεχωριστή λάμψη. Φυσικά, ανάλογη διακόσμηση θα έχει και η εκκλησία που θα βαφτίσετε το παιδί σας.

Η μουσική θα δημιουργήσει μια ευχάριστη διάθεση σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν θα πρέπει να λείπει και μια μικρή έκπληξη για τους λιλιπούτειους καλεσμένους σας, είτε πρόκειται για κάποιο γλυκό, ή δωράκι, ή ένα happening που πάντα ενθουσιάζει τα παιδιά.