Δεξίωση Βάπτισης σε Ξενοδοχείο

Δεξίωση Βάπτισης σε Ξενοδοχείο

Μικρά μυστικά που θα συμβάλουν στην επιτυχία της δεξίωσης της βάπτισης!..

Η ιδανικότερη επιλογή για τους φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους μήνες, είναι η αίθουσα ενός ξενοδοχείου, που να είναι κοντά στην εκκλησία όπου θα τελεστεί το μυστήριο.

Για να έχετε μια σαφή εικόνα για το στολισμό των τραπεζιών και του χώρου, για το σερβίρισμα και τη γενικότερη εξυπηρέτηση όταν θα πραγματοποιήσετε τη δεξίωση για τη βάπτιση του παιδιού σας, σας προτείνουμε να πάτε με το σύζυγό σας ένα βράδυ που θα υπάρχει κάποια άλλη δεξίωση, ώστε να εξετάσετε κάποιες μικρές λεπτομέρειες ζωντανά.

Σιγουρευτείτε ότι ο κλιματισμός της αίθουσας είναι επαρκής και ζητείστε να κάθονται σε ξεχωριστό σημείο οι καπνίζοντες ή να υπάρχει καπνιστήριο σε κάποιο χώρο του ξενοδοχείου.

Προβλέψτε να προσφερθεί ένα κοκτέιλ συνοδευόμενο από ορεκτικά πριν να σερβιριστεί το φαγητό. Έτσι, όσοι έφτασαν πρώτοι δεν θα βαρεθούν μέχρι να έρθουν και οι αργοπορημένοι.

Ξεκαθαρίστε αν υπάρχει πάρκινγκ κι αν παρέχεται δωρεάν. Αν το ξενοδοχείο διαθέτει παρκαδόρο ρωτήστε και σιγουρευτείτε ότι οι υπηρεσίες του περιλαμβάνονται στο ποσό που έχετε συμφωνήσει.

Έτσι θα είστε σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και τίποτε απρόβλεπτο δεν θα συμβεί!..