Δεξίωση σε κτήμα

Δεξίωση σε κτήμα

Θέλετε να γιορτάσετε τη βάφτιση του μικρού σας παιδιού με όλη τη χλιδή που αξίζει σε ένα πριγκιπόπουλο? Τότε πιθανά να διαλέξετε να παραθέσετε μια δεξίωση σε ένα κτήμα μετά από την τέλεση του μυστηριού.

Σημαντικό στοιχείο είναι ο στολισμός του χώρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια εταιρία που ασχολήθηκε με το στολισμό της εκκλησίας ώστε να υπάρχει μια ομοιγένεια. Μπαλόνια σε αποχρώσεις του ροζ και του μπλε, φαναράκια και χρωματιστά τούλια, δίωουν μια παιχνιδιάρικη και αέρινη αίσθηση στο χώρο της δεξίωσης.

Εφευρετικό θα ήταν να δημιουργήσετε ένα χώρο που θα απασχοληθούν οι μικροί σας καλεσμένοι. Μπορείτε να ενοικιάσετε εξοπλισμό με φουσκωτές τραμπάλες, τραμπολίνο και πολυχώρους παιχνιδιού, ώστε να μην ενοχλούν τους μεγαλύτερους καλεσμένους σας και να περάσουν και αυτά αξέχαστα!

Τέλος μην ξεχάσετε το catering. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τους καλεσμένους σας παραπονεμένους. Μπορείτε να ζητήσετε είτε από το κτήμα που θα νοικιάσετε να σας προτείνει εταιρίες με τις οποίες συνεργάζετε, είτε και να διαλέξετε εσείς μια με βάση τον προϋπολογισμό σας.

Ότι και να διαλέξετε σίγουρα θα κάνετε τη βάφτιση του παιδιού σας αξέχαστη για όλους!