Δώρα Βάπτισης

Δώρα Βάπτισης

Τι θα χαρίσετε στο μωράκι που βαπτίζεται!..

Συνηθίζεται, τις τελευταίες δεκαετίες, όταν μας προσκαλούν σε μια βάφτιση να πηγαίνουμε και ένα δωράκι για το μωρό.

Ετσι, είναι μια καλή ευκαιρία να χαρίσουμε κάτι στο πιτσιρίκι, ειδικά αν δεν το έχουμε κάνει μέχρι τώρα, επισκεπτόμενοι το σπίτι της οικογένειας, ή το μαιευτήριο αμέσως μετά τη γέννα.

Ευπρόσδεκτα από τη μητέρα είναι τα ρουχαλάκια όπως τα ολόσωμα φορμάκια γιατί, επειδή το μωρό λερώνεται συχνά, χρειάζεται πολλά για να μπορεί να το αλλάζει. Ιδανικά είναι τα βρεφικά φορμάκια που έχουν κόπιτσες στον καβάλο ή στο μπροστινό μέρος.

Επίσης και οι πυτζάμες είναι πολύ χρήσιμες, είτε ακόμα κι ένα νυχτικό γιατί βγαίνει εύκολα και μπορούμε να αλλάξουμε την πάνα στο μωρό χωρίς να το γδύσουμε.

Ενα σετ για το μπάνιο του μωρού, δηλαδή σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και κολώνια, πάντα είναι επίσης ένα ευπρόσδεκτο δωράκι.

Πολύ πρακτικό δώρο επίσης είναι το Diaper Cake. Είναι μια τούρτα που αποτελείται από μερικές δεκάδες πάνες μιας χρήσεως και που στολίζεται με κορδελίτσες και διάφορα χρήσιμα αξεσουάρ για το μωρό, όπως εκπαιδευτικά παιχνίδια, σαπουνάκια, παιχνίδια μάσησης για την οδοντοφυία, πιπίλες, στολιδάκια για τα μαλλιά της μπέμπας κλπ.