Δώρο Βάπτισης

Δώρο Βάπτισης

Τα τελευταία χρόνια, έχει επικρατήσει η συνήθεια όταν μας καλούν σε μια βάφτιση να προσφέρουμε ένα δωράκι για το νεοφώτιστο μωράκι.

Καλοδεχούμενα από τη μαμά είναι οπωσδήποτε τα ρουχαλάκια όπως τα ολόσωμα φορμάκια που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα καθώς τα μωράκια λερώνονται συχνά και χρειάζεται να υπάρχουν αρκετά ώστε να μπορεί να αλλάζει.

Χρήσιμο δωράκι είναι επίσης τα πυτζαμάκια, ή ένα φαρδουλό μπεμπέ νυχτικό το οποίο βγαίνει εύκολα και μπορούμε να αλλάξουμε την πάνα στο μωρό χωρίς να το γδύσουμε.

Κλασικό δώρο της βάπτισης είναι το σετ για το μπάνιο και την περιποίηση του δέρματος του μωρού, το οποίο περιλαμβάνει σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και κολώνια, σε ένα όμορφο καλαθάκι ή κουτί με καπάκι.

Ένα απίστευτα πρακτικό δώρο βάπτισης είναι το Diaper Cake. Πρόκειται για μια "τούρτα" που αποτελείται από μερικές δεκάδες πάνες μιας χρήσεως. Η "τούρτα" διακοσμείται με κορδελίτσες και διάφορα χρηστικά αξεσουάρ για το μωρό, όπως εκπαιδευτικά παιχνίδια, λούτρινα ζωάκια, σαπουνάκια, παιχνίδια μάσησης για την οδοντοφυία, πιπίλες, κοκαλάκια για τα μαλλιά της μπέμπας κλπ.