ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Ο φίλος σας από το σχολείο ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογράφιση, καθότι έχει αγοράσει και το τελευταίο μοντέλο φωτογραφικής μηχανής. Εσείς για να γλιτώσετε ένα σεβαστό ποσό αποφασίζετε να ενδώσετε στην επιθυμία του να τραβήξει τις φωτογραφίες από τη βάπτιση του παιδιού σας. Λάθος!

Χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε τον φίλο σας, είναι αδύνατο να έχει τα εργαλεία και τις γνώσεις να καλύψει με όλες τις λεπτομέρειες το μυστήριο της βάπτισης. Είναι επίσης βασικό να καλύψετε το μυστήριο με τρείς φωτογράφους, με ένα συγκεκριμένο οικονομικό πακέτο, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Κατά την έκδοση των φωτογραφιών ο φωτογράφος έχει τη δυνατότητα να διορθώσει τυχόν προβλήματα στα χρώματα, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει ο φίλος σας. Κανείς δε θέλει το μωράκι σας να είναι με κόκκινα ματάκια σε όλες τις φωτογραφίες. Ο επαγγελματίας φωτογράφος θα φροντίσει επιπλέον να φέρει σωστότερο φωτισμό στην εκκλησία, με ειδικές λάμπες, προσφέροντας μία ωραία ατμόσφαιρα.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν πολύ πιο όμορφο το μυστήριο να το έχετε και βιντεοσκοπημένο, για να μπορεί το παιδάκι σας μεγαλώνοντας να έχει μία πλήρη εικόνα της βάπτισής του, εφόσον σίγουρα θα έχει ξεπεράσει και το τραύμα εκείνης της περιόδου. Ως εξής, θα χρειαστείτε και ένα άτομο να βιντεοσκοπεί καθ' όλη την διάρκεια του μυστηρίου αλλά και της δεξίωσης. Ο φίλος σας θα είναι δύσκολο να ασχοληθεί και με αυτό.

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι κατά την εκτύπωση πλέον φτιάχνουν και ένα επιπλέον λεύκωμα, συμπεριλαμβάνοντας όλες τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί. Αυτό το λεύκωμα έχει τη μορφή βιβλίου και είναι μία πολύ όμορφη κληρονομιά να αφήσετε στο παιδί σας, χωρίς πολλές δυσάρεστες οικονομικές εκπλήξεις.

Μια έρευνα αγοράς μπορεί να σας πείσει να δυσαρεστήσετε τον φίλο σας, φέρελπιν φωτογράφο της βάπτισης του παιδιού σας.