Ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης

Ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης

Η τελετή της βάπτισης είναι μια ιερή στιγμή, όπου τα ευχάριστα συναισθήματα επικρατούν. Το χαμόγελο και οι ευχές των αγαπημένων προσώπων για μια ευτυχή ζωή είναι τα ανεκτίμητα δώρα που μπορούν να προσφέρουν στο μικρό σας αγγελούδι. Εσείς δεν έχετε παρά να τους ευχαριστήσετε, προσφέροντάς τους ένα συμβολικό αναμνηστικό, με το δικό σας στίγμα. Το αναμνηστικό αυτό δεν είναι άλλο από... την μπομπονιέρα.

Δημιουργείστε μπομπονιέρες με τη δική σας σφραγίδα, το δικό σας στυλ, που αγγίζουν εσάς και τους προσκεκλημένους σας. Άλλωστε η πανδαισία χρωμάτων, τα υφάσματα, η ποικιλία στις κορδέλες και τα διάφορα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θα σας γοητεύσουν.

Μοναδικά υφάσματα από οργάντζα, σατέν, τούλι, μετάξι, ταφτά και δαντέλα, μπορούν να σας δώσουν τη δυνατότητα για μια μοναδική δημιουργία. Σε συνδυασμό με το ξύλο, το γυαλί και το μέταλλο, μπορείτε να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Μια ξεχωριστή μπομπονιέρα, που μπορεί να χρησιμεύσει ως διακοσμητικό ή ακόμη και ως αποθηκευτικός χώρος, είναι η μπομπονιέρα - μπεγλέρι. Μπορείτε να προμηθευτείτε κουτάκια και να τα διακοσμήσετε όπως επιθυμείτε.

Για παράδειγμα, ανάλογα με το φύλο του μωρού σας μπορείτε να αγοράσετε λευκά κουτάκια, να τα τυλίξετε με τυρκουάζ ή ροζ κορδέλα, που θα σχηματίζει φιόγκο. Έπειτα, χρησιμοποιείστε κορδόνι και τυρκουάζ ή ροζ χάντρες, για να φτιάξετε ένα μπεγλέρι, στο τελείωμα του οποίου, μπορείτε ν προσθέσετε ένα μεταλλικό ψαράκι, σταυρουδάκι, καραβάκι κι ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε. Τέλος, δένετε το μπεγλέρι στην κορδέλα, και τοποθετώντας στο εσωτερικό του κουτιού το τούλι και τα κουφέτα, η μπομπονιέρα σας είναι έτοιμη.

Καταθέστε με χαρά το χρόνο και τη σκέψη σας για να έχετε μοναδικά αποτελέσματα...