Κλόουν και Ταχυδακτυλουργός στο Παιδικό Πάρτυ

Κλόουν και Ταχυδακτυλουργός στο Παιδικό Πάρτυ

Οι κλόουν ήταν ανέκαθεν η πιο αγαπημένη φιγούρα των παιδιών. Όπου και να συναντήσουν τα μικρά παιδιά έναν κλόουν ποτέ δεν θα αρνηθούν να παίξουν και πάντα συμμετέχουν με γέλιο στα αστεία παιχνίδια, ξεσπούν σε χάχανα για τις τρελές γκάφες και τα αποτυχημένα ακροβατικά του.

Ένας έμπειρος κλόουν - διασκεδαστής θα φέρει πολύ χαρά σε μια παιδική γιορτή, θα απασχολήσει ευχάριστα τα παιδιά κι έτσι το πάρτι θα στεφθεί από επιτυχία. Οι μικροί καλεσμένοι σας θα το απολαύσουν κι όταν θα φεύγουν, θα ζωγραφίζεται στο πρόσωπό τους ένα πλατύ χαμόγελο.

Τα παιδιά αγαπούν επίσης πολύ τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Σκεφθείτε πόσο σπουδαίος φαντάζει στα μάτια τους ένας ταχυδακτυλουργός, που καταφέρνει να κάνει τόσα τρικ, που τα ξεγελάει με οφθαλμαπάτες, που τα προσκαλεί να τον βοηθήσουν με τα μαγικά και τα ζογκλερικά κόλπα του, που εξαφανίζει πράγματα μπροστά στα μάτια τους, που δέχεται στο τέλος να τα διδάξει 1-2 απλά κόλπα, που ύστερα θα τα χρησιμοποιήσουν για να αφήσουν άφωνους από έκπληξη τους γονείς τους.