Μπομπονιέρες βάπτισης από ύφασμα

Μπομπονιέρες βάπτισης από ύφασμα

Το μυστήριο της βάπτισης αποτελεί, αναμφισβήτητα, ορόσημο στο ξεκίνημα της ζωής του παιδιού σας. Τα στοιχεία που την απαρτίζουν χρησιμεύουν ως αναμνήσεις που θα θυμίζουν σε εσάς και τους καλεσμένους σας εκείνη τη μέρα. Για παράδειγμα, στη θέα μιας μπομπονιέρας αντικρίζουμε την παιδική αθωότητα και γυρίζουμε πίσω στο χρόνο.

Για το λόγο αυτό, επιλέξτε οι μπομπονιέρες σας να είναι ξεχωριστές και μοναδικές. Παραμερίζοντας το άγχος της οργάνωσης της τελετής, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη ώστε να έχετε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα για μια μπομπονιέρα που θα φέρνει γλυκές αναμνήσεις.

Για τη δημιουργία αυτού του ενθυμίου, οι ιδέες είναι πολλές και τα υλικά σε αφθονία. Οργάντζα, σατέν, τούλι, ταφτάς, δαντέλα, λινό και γάζα, σε διάφορα χρώματα και σχέδια, μπορούν να είναι τα υφάσματα που θα δώσουν στυλ και χάρη, στη διακόσμηση της μπομπονιέρας του μωρού σας. Βέβαια, έχοντας πάντα περιβαλλοντική συνείδηση, ας μην ξεχνάμε ότι στην αγορά κυκλοφορούν οικολογικά υφάσματα, όπως η λινάτσα. Πρόκειται για ύφασμα με πλέξη, φτιαγμένο από λινάρι, που όσο ταπεινό κι αν δείχνει, δίνει ένα ανεπιτήδευτο στυλ και άρωμα γαλλικής κουλτούρας.

Πολλά από αυτά τα υφάσματα μπορούν να αποτελέσουν είτε τη βάση για τη δημιουργία της μπομπονιέρας είτε να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετο διακοσμητικό στοιχείο με τη μορφή κορδέλας, φιόγκου...

Μπορείτε εύκολα και οικονομικά να φτιάξετε οι ίδιοι μπομπονιέρες που θα δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στη βάφτισή σας. Αφού επιλέξετε το ύφασμα στο χρώμα της αρεσκείας σας δημιουργείστε πουγκιά που θα περιέχουν τα κουφέτα. Διαλέγοντας την κορδέλα που σας αρέσει μπορείτε να δέσετε το πουγκί, καθώς επίσης, μπορείτε να προσθέσετε και διακοσμητικά, είτε πάνω σε αυτό είτε πάνω στην κορδέλα.

Με λίγη φαντασία μπορείτε να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στη βάπτιση του παιδιού σας! ! !