Οικονομικά προσκλητήρια βάπτισης

Οικονομικά προσκλητήρια βάπτισης

Αν έχετε επιλέξει το όνομα που θα χαρίσετε στο μικρό σας άγγελο, την ημερομηνία και το μέρος που θα τελεστεί το μυστήριο της βάπτισης, καθώς και τους ανθρώπους με τους οποίους θα θέλατε να μοιραστείτε το ευχάριστο γεγονός, μη χάνετε χρόνο για να τους ενημερώσετε.

Το προσκλητήριο της βάπτισης είναι προσωπική υπόθεση και γι' αυτό πρέπει να έχει τη δικής σας πινελιά. Είναι το μέσο με το οποίο καλείτε τον παραλήπτη να μοιραστεί μαζί σας την είσοδο του παιδιού σας σε μια ενάρετη ζωή.

Οικονομικά και γρήγορα κατασκευάστε προσκλητήρια που θα προετοιμάζουν για την ονειρική βάπτιση που πρόκειται να ακολουθήσει. Για οικονομικά προσκλητήρια προτιμήστε ύφασμα. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και πολύ απλά μπορείτε να το μετατρέψετε σε φάκελο, τον οποίο έχετε τη δυνατότητα να διακοσμήσετε ποικίλως. Μια καλή πρόταση, είναι το ύφασμα από λινάτσα, φθηνό, οικολογικό και ιδιαίτερο, που μπορεί να προστατέψει και το περιεχόμενο.

Εξωτερικά, στολίστε τον φάκελο με οικολογική κορδέλα κάνοντας τους κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων, ανάλογα και με το φύλο του μωρού σας. Στο εσωτερικό τοποθετείστε την κάρτα, στην οποία θα αναγράφονται, όχι μόνο οι απαραίτητες για την τέλεση του μυστηρίου πληροφορίες, αλλά κι ένα κειμενάκι γλυκό και διασκεδαστικό.

Η κατασκευή των προσκλητήριων βάπτισης μπορεί να γίνει σε συνεργασία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα σας διασκεδάσει και θα σας κάνει να αποβάλλετε το άγχος της οργάνωσης και του κόστους, αφήνοντάς σας παράλληλα μια γλυκιά ανάμνηση...