Οικονομικό catering

Οικονομικό catering

Θέλετε να γιορτάσετε τη βάφτιση του παιδιού σας με μια δεξίωση αλλά δεν έχετε να ξοδέψετε μια περιουσία; Υπάρχουν λύσεις για να ικανοποιήσετε τους καλεσμένους σας και να έχετε μια δεξίωση πρώτης ποιότητας.

Σημαντικό είναι να ακολουθήσετε κάποιες βασικές συμβουλές για ένα σωστό και οικονομικό catering. Πρώτα καλό θα ήταν να προτιμήσετε το κοτόπουλο αντί για άλλα είδη κρέατος. Ή θα μπορούσατε να σερβίρετε κρακεράκια με ποικιλία τυριών αντί για άλλα πιο περίπλοκα ορεκτικά. Αν μειώσετε κάποια μικρά πράγματα, θα έχετε σημαντική μείωση στο κόστος σας, που θα σας επιτρέψει να προσλάβετε έναν ειδικό του είδους για να αναλάβει το γεγονός.

Το να προσλάβετε ένα φτηνό catering δε σημαίνει απαραίτητα πως θα φάτε και φτηνά. Μπορείτε να βρείτε τρόπους να μειώσετε το κόστος της υπηρεσίας, από το να ετοιμάσετε εσείς απλά ορεκτικά και γλυκά, ή να φέρετε εσείς κάποιο μέρος του εξοπλισμού που θα έφερνε ο υπεύθυνος Catering. Κατ' αυτόν τον τρόπο θα έχετε κυρίως πιάτα πρώτης ποιότητας και θα παραμείνετε εντός προϋπολογισμού.

Σημαντικό επίσης είναι να ξέρετε ακριβώς πόσοι θα είναι αυτοί που θα παρευρεθούν στη δεξίωση καθώς τα catering χρεώνουν συνήθως ανά άτομο οπότε θα μπορούσατε έτσι να εξοικονομήσετε κάποια ακόμα χρήματα. Τέλος θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες κάποιας εταιρίας που είναι ακόμα νέα και χτίζει την πελατεία της και επομένως θα έχει ακόμα χαμηλές τιμές.

Θυμηθείτε! Υπάρχουν έξυπνες λύσεις που δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μια περιουσία για να γιορτάσετε τη βάφτιση του μικρού σας!