Οργάνωση Δεξίωσης Βάπτισης

Οργάνωση Δεξίωσης Βάπτισης

Προσεγμένο μενού και μικρές εκπλήξεις!..

Θα πρέπει να βρείτε πρώτα τον κατάλληλο χώρο όπου θα υποδεχθείτε τους καλεσμένους στη βάφτιση του παιδιού σας για να γιορτάσετε μαζί το καινούργιο όνομα.

Ανάλογα με το πόσοι είναι οι καλεσμένοι σας και την εποχή η δεξίωση θα μπορούσε να γίνει σε ταβέρνα, σε κτήμα ή ακόμα και σε αίθουσα ξενοδοχείου.

Δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα για τον προγραμματισμό του μενού που θα σερβιριστεί, καθώς θα πρέπει να ικανοποιήσει τους πάντες. Τα υλικά των φαγητών να είναι ποιοτικά και το σέρβις να είναι αποτελεσματικό και φιλικό.

Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στο στολισμό του χώρου της δεξίωσης της βάπτισης. Αν ο προϋπολογισμός σας είναι μικρός, μπορείτε τουλάχιστον να στολίσετε τα τραπέζια με μια χρωματιστή τραβέρσα και να έχετε χαρτοπετσέτες στον ίδιο χρωματισμό. Βάλτε μπαλόνια στο ίδιο χρώμα σε μερικές γωνίες.

Φροντίστε επίσης για τη μουσική κάλυψη της δεξίωσης της βάπτισης και, για την ψυχαγωγία των μικρών σας καλεσμένων, μπορείτε να ετοιμάσετε κάποια έκπληξη, όπως μια τούρτα βάπτισης για να γλυκάνετε τους προσκεκλημένους σας, ένα καρότσι που θα σερβίρει παγωτό ή μαλλί της γριάς ή ακόμα κι ένας κλόουν ή άλλος ειδικός ανιματέρ που θα παίξει με τα παιδιά αφήνοντας κάποια ώρα ανεμελιάς στους γονείς τους.

Μην παραλείψετε να έχετε στην είσοδο της δεξίωσης ένα μικρό τραπέζι με το βιβλίο ευχών. Θα είναι το ομορφότερο αναμνηστικό, μαζί με τις φωτογραφίες, από τη βάφτιση του παιδιού σας.