Παιδική κούνια

Παιδική κούνια

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ από κούνιες και κρεβατάκια μωρού από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για το νεογέννητό σας.

Πολύ σημαντικό είναι το στρώμα του μωρού να είναι απόλυτα ταιριαστό με την κούνια ή το κρεβατάκι του και να είναι φτιαγμένο από το κατάλληλο υλικό. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσετε σημαντικό χρόνο στο να επιλέξετε την καλύτερη κούνια, το κατάλληλο κρεβατάκι, αλλά και τα παχνιά για το αγγελούδι σας.

Μια από τις επιλογές σας είναι η ψάθινη κούνια ή το καλαθάκι μωρού, που είναι ένα ψάθινο οβάλ ή επιμήκες καλάθι για το μωράκι σας. Κυρίως αυτό το καλαθάκι επιλέγετε γιατί μπορεί το μωρό να μετακινηθεί εύκολα όταν αποφασίσετε να βγείτε έξω, χωρίς να του διαταρράξετε τον ήσυχο ύπνο του.

Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναδιπλούμενη κούνια, η οποία διαθέτει προστατευτικά στο πλάι ώστε να μην αφήνουν το μωράκι σας να πέσει κάτω από την κούνια. Συνήθως αυτές οι κούνιες ή παρκοκρέβατα είναι πιο οικονομικές αφού το παιδάκι σας μπορεί να τις χρησιμοποιήσει από νεογέννητο μέχρι και 2 ετών. Ότι και να επιλέξετε μην ξεχάσετε να προσθέσετε αξεσουάρ τα οποία θα σας ειδοποιούν για το αν το μωράκι σας ξύπνησε ή αν παίζει ή ακόμα και αν θέλει την προσοχή σας.

Μια βόλτα στην αγορά θα σας πείσει. Υπάρχουν απεριόριστες επιλογές για κάθε γούστο και για κάθε πορτοφόλι!