Εκπλήξεις στο Παιδικό Πάρτυ

Εκπλήξεις στο Παιδικό Πάρτυ

Θέλοντας να οργανώσετε ένα πρωτότυπο πάρτι για το παιδί σας, είτε πρόκειται για τα γενέθλια, για τη γιορτή του, ή ακόμα και για αποκριάτικο πάρτι, το μυστικό είναι να αναθέσετε μέρος του σε ειδικούς.

Υπάρχουν εταιρίες που μπορούν να αναλάβουν να παρουσιάσουν τις πιο ευφάνταστες εκπλήξεις, που πάντα ξετρελαίνουν τα πιτσιρίκια!..

Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο στολισμός του σπιτιού, τον οποίο μπορούν να αναλάβουν μα σας κάνουν με πολύχρωμα μπαλόνια και να φέρουν χάρτινα πιατάκια, ποτήρια και τραπεζομάντιλα με το ίδιο διακοσμητικό μοτίβο. Επίσης, πάντα προσθέτουν μια γιορταστική νότα οι διακοσμητικές γιρλάντες ειδικά σε μια αποκριάτικη γιορτή.

Ειδικοί animateurs θα διασκεδάσουν τους λιλιπούτειους καλεσμένους του παιδιού σας με κουκλοθέατρο, παντομίμα, μουσικοχορευτικούς διαγωνισμούς, καραόκε και μπαλονοκατασκευές.

Τα παιδάκια λατρεύουν να βλέπουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα κι ίσως μάθουν και κάποιο εύκολο ώστε να καταπλήξουν τους γονείς και τους φίλους τους.

Επίσης, το face painting διασκεδάζει πάντα τα παιδιά, αλλά καλό είναι να γίνει με ειδικά χρώματα.

Καταπληκτικές και πρωτότυπες εκπλήξεις είναι τα μπαλόνια γεμιστά με καραμέλες και οι πολύχρωμες πινιάτες γεμάτες καραμέλες και κουφετάκια.

Επίσης μπορείτε να ζητήσετε να φέρουν ένα "συντριβάνι σοκολάτας", όπου τα παιδιά μπορούν να βουτήξουν μπισκοτάκια, φρούτα ή και ζαχαρωτά.