Παιχνίδια για κορίτσια

Παιχνίδια για κορίτσια

Δεν παίζει κανένα ρόλο εάν είναι νεογέννητη,  νήπιο,  μαθήτρια,  σπουδάστρια. Θα είναι πάντα το μικρό κοριτσάκι του μπαμπά και της μαμάς.

Θα είναι πάντα ο μικρός άγγελος που ντύνει τις κούκλες της, η μικρή αξιολάτρευτη πριγκήπισσα που τραγουδάει με την γλυκειά φωνή της...

Τα παιχνιδια που οι μικρές πριγκήπισσες παίζουν πρέπει να είναι διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά συγχρόνως, ζεστά και μαλακά ώστε να μαθαίνουν και να αναπτύσονται σωστά μέσα απο το παιχνίδι χωρίς να χάνουν την αίσθηση της ζεστασιάς της αγκαλιάς της μαμάς.

Ενα μικρό μαλακό κουβερτάκι σε απαλά και ζεστά χρώματα, γεμάτο με ανάγλυφες πεταλούδες, μελισσούλες και πασχαλίτσες που θα μπορεί να πιέζει και να αγγίζει οταν την ακουμπήσουμε μπρούμυτα.

Καταπραυντικό και τονωτικό με μουσικη και φώτα ένα μαξιλάρι "ακορντεόν" βιβλίο που περιβάλει τα κάγκελα της κούνιας. Σε κάθε σελίδα ανάβουν πρόσωπα απο ζωάκια το ένα μετά τό άλλο απο τα αριστερά στα δεξιά και ακούγεται απαλή μουσική, ενθαρρύνοντας το μωρό μας να ακολουθήσει κατα μήκος αυτό το διπλής όψης βιβλίο.

Μικρά μαλακά ζωάκια που μπορούν να χρησιμεύσουν και σαν μαξιλαρια για το μωρό μας. Επίσης μια μαλακιά πάνινη κούκλα που θα της κρατάει παρέα στα όμορφα όνειρα της.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια για την μικρή μας που είναι ασφαλή μαλακά και ευαίσθητα που θα ομορφύνουν και θα γεμίσουν χρώμα, φώς και μουσική τις πρώτες μέρες, βδομάδες,μήνες της ζωής της.