Playroom

Playroom

Θέλετε να κρατήσετε το μικρό σας απασχολημένο σε ένα χώρο δημιουργικό και ευχάριστο όσο εσείς απασχολήστε με κάτι άλλο, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλειά του. Τι καλύτερος τρόπος από το να δημιουργήσετε ένα playroom, ένα σωστό παράδεισο για τα μικρά.

Διαλέξτε μαλακά χαλάκια για το πάτωμα με πολλά χρώματα και σχέδια, που είναι εύκολα στο πλύσιμο. Μια καλή ιδέα είναι να χωρίσετε το χώρο σε δραστηριότητες, δημαδή χώρο για διάβασμα, χώρο για κατασκευές, χώρο με κουζινικά, και ότι άλλο μπορεί να αρέσει στο αγγελούδι σας. Τα χρώματα στους τοίχουν μπορούν να είναι έντονα, ενώ μια ακόμα δημιουργική ιδέα θα ήταν να τοπυς αφήστετε να εκφράσουν τις.. καλλιτεχνικές τους ανησυχίες μόνο σε αυτό το χώρο, ζωγραφίζοντας στπν τοίχο με χρώματα που πλένονται. Έτσι θα αποφύγετε δυσάρεστες εμπειρίες στο υπόλοιπο σπίτι!.

Η οργάνωση ενός χώρουτ παιχνιδιού για τα παιδιά τα βοηθάει στο να είναι περισσότερο συγκεντρωμένα σε ότι κάνουν, ενώ παράλληλα ξεκινάνε να έχουν την πρώτη αίσθηση της οργάνωσης μεγαλώνοντας, καθώς τακτοποιούν τα δικά τους πράγματα στο δικό τους χώρο και έχουν ιδέες για το που πρέπει να πάει τι. Δώστε στο παιδί σας ένα παράδεισο για παιχνίδι και σε σας μια ευκαιρία να συγκρατήσετε το χάος από το υπόλοιπο σπίτι.