Πρόσκληση σε Βαφτίσια

Πρόσκληση σε Βαφτίσια

Πριν παραγγείλετε τα προσκλητήρια, θα πρέπει να έχετε αποφασίσει τον αριθμό των συγγενών και φίλων που θα καλέσετε στη βάπτιση του μωρού σας, ώστε να υπολογίσετε τον αριθμό των προσκλητηρίων που θα χρειαστούν.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προσκλητηρίων βάπτισης και ανάλογα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε θα βρείτε ακόμα και προσκλητήρια με χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία.

Δεν είναι υποχρεωτικό να αναφέρετε στο προσκλητήριο το όνομα που πρόκειται να δώσετε στο αγγελούδι σας, αλλά μπορείτε να βάλετε μια χαριτωμένη φωτογραφία του.

Όσον αφορά το περιεχόμενο μπορείτε να σκαρώσετε μερικές αστείες φράσεις ώστε να εκπέμπει ζωντάνια και παιδιάστικο αυθορμητισμό.

Όμως, αυτό που είναι το πιο ουσιαστικό, είναι το προσκλητήριο της βάπτισης του μπέμπη ή της μπέμπας να είναι καλαίσθητο, να περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστούν οι καλεσμένοι σας για να έρθουν τη σωστή ημέρα και ώρα στην εκκλησία που θα βαπτίσετε το μωράκι σας και να συμβαδίζει με την όλη ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί από το στολισμό της εκκλησίας και το σχέδιο μπομπονιέρας που θα διαλέξετε.