Προσκλητήρια βάπτισης με τη φωτογραφία του μωρού σας

Προσκλητήρια βάπτισης με τη φωτογραφία του μωρού σας

Τι πιο όμορφο να ετοιμάσετε μόνοι σας τα προσκλητήρια βάπτισης, συμπεριλαμβάνοντας και την πιο όμορφη ύπαρξη της ζωής σας, το παιδί σας...!!! Αυτό μπορεί να επιτευχθεί προσθέτοντας στο προσκλητήριο μια φωτογραφία του, που θα αποτυπώνει την παιδική αθωότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Αν επιλέξετε το προσκλητήριο να είναι από χαρτί, διαλέξτε αυτό που θα μπορεί να εκτυπωθεί στον εκτυπωτή σας. Στα βιβλιοπωλεία, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα χαρτιού, ανάγλυφο χαρτί, σαγρέ, πάπυρος, σε διάφορα χρώματα, και σε μορφή Α4.

Με ένα πρόγραμμα κειμενογράφου σε υπολογιστή μπορείτε να σχεδιάσετε και να πληκτρολογήσετε το κείμενο του προσκλητηρίου και να έχετε ένα καλαίσθητο και γρήγορο αποτέλεσμα. Έπειτα, μπορείτε να τοποθετήσετε τη φωτογραφία και να κάνετε τις ανάλογες μορφοποιήσεις. Αν το χαρτί που επιλέξατε, θα είναι ο πάπυρος, θα σας βγάλει από τη διαδικασία να ετοιμάσετε φακέλους, καθώς αυτόν μπορείτε να τον τυλίξετε με μια κορδέλα. Εύκολο και πρωτότυπο!!!

Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε ένα παιχνιδιάρικο στυλ μπορείτε να δημιουργήσετε προσκλητήριο - κορνίζα. Είναι μια ιδέα εύκολη και χωρίς κόστος για εσάς και συνάμα χρήσιμη για τους καλεσμένους σας. Προμηθευτείτε απλές κορνίζες, που θα τις διακοσμήσετε ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Η κατασκευή σας μπορεί να έχει κάποιο θέμα, όπως την εποχή, για παράδειγμα, αν το γεγονός γίνεται καλοκαίρι, τοποθετείστε κοχύλια ή ακόμη ως θέμα μπορείτε να επιλέξετε κάποιον παιδικό ήρωα, κολλώντας τη φιγούρα του. Τέλος, τυπώστε το προσκλητήριο με το κείμενο και τη φωτογραφία του μωρού σας και βάλτε το στην κορνίζα. Στην αγορά θα βρείτε κι έτοιμη κορνίζα - προσκλητήριο, σε διάφορα σχέδια, όπως ξύλινο τρενάκι, αυτοκινητάκι και άλλα.

Με αμεσότητα, γρήγορα και οικονομικά, προσθέτοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, θα δώσετε το ύφος που επιθυμείτε στη βάπτισή σας, αρχίζοντας με τα προσκλητήρια...