Ψηφιακό Άλμπουμ Βάπτισης

Ψηφιακό Άλμπουμ Βάπτισης

Ένα υπέροχο αναμνηστικό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!..

Σήμερα, η εξέλιξη της τεχνολογίας, επιτρέπει σε ένα καλό φωτογραφικό στούντιο να σας παρέχει επιπλέον υπηρεσίες όπως είναι το ψηφιακό άλμπουμ της βάπτισης, μια ανάμνηση που πραγματικά εγγυάται ότι θα διατηρηθεί για όλη σας τη ζωή.

Το ψηφιακό άλμπουμ δημιουργείται πάντα σε συνεργασία με τους γονείς του μωρού, ώστε να συμπεριλάβει τις πιο όμορφες και τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τη βάπτιση.

Αφού διαλέξετε τις φωτογραφίες της βάπτισης το φωτογραφικό στούντιο αναλαμβάνει να κατασκευάσει τις μακέτες.

Η εκτύπωση γίνεται σε φωτογραφικό χαρτί, το οποίο περνάει μέσα από την κλασική χημική διαδικασία της εμφάνισης και επιπλέον, αφού επιστρωθεί με διαφανο βερνίκι UV, θερμαίνεται στους 650 βαθμούς για απεριόριστη αντοχή όχι μόνο στο χρόνο αλλά και στην σκληρή μεταχείριση .

Όσον αφορά το χαρτί που θα εκτυπωθούν οι φωτογραφίες της βάφτισης, υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε γυαλιστερό, μεταξωτό semi-mat αλλά και μεταλλικό χαρτί.

Ακολουθεί μια προσεγμένη βιβλιοδεσία, η οποία εξασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες θα διατηρηθούν ανεξίτηλες και θα παραμείνουν αναλλοίωτες στη διάρκεια του χρόνου, ώστε να μπορείτε να τις κοιτάζετε κι όταν το παιδί σας θα έχει πια μεγαλώσει και σίγουρα μια μέρα θα τις δείχνει κι εκείνο με τη σειρά του στα δικά του παιδιά.

Το ψηφιακό άλμπουμ έχει δικαιολογημένα εγγύηση εφ όρου ζωής!..

Η επιλογή για το εξώφυλλο που θα κοσμεί το ψηφιακό άλμπουμ της βάπτισης, θα πρέπει να γίνει προσεκτικά, καθώς θα έχετε να διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα υλικών(ξύλο,δέρμα,καμβάς,πλεξιγκλάς,αλουμίνιο κλπ.)αυτό που ταιριάζει περισσότερο με την αισθητική σας.

Oι φωτογραφίες της βάπτισης δημιουργούν έτσι ένα μοναδικό και πολύτιμο βιβλίο, από το οποίο, καθώς θα το ξεφυλλίζετε, θα ξετυλίγεται σελίδα σελίδα-η ιστορία της ζωής του παιδιού σας.

Εκτός από το ψηφιακό άλμπουμ, ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης και τα photobooks (Portable digital album) τα οποία μπορείτε να δωρίσετε στους κουμπάρους αλλά επίσης το photobook είναι πολύ χρηστικό, καθώς μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα παντού, ώστε να το δείξετε σε συγγενείς και φίλους.