Στιγμιότυπα Βάπτισης

Στιγμιότυπα Βάπτισης

Μην παραλείψετε να φωτογραφίσετε όλες τις στιγμές της βάπτισης!..

Η ημέρα της βάπτισης του παιδιού σας είναι μοναδική και ανεπανάληπτη μέρα χαράς!..

Οι φωτογραφίες και το βίντεο θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να ανατρέξετε σ' αυτή τη μέρα, να θυμηθείτε μικρές στιγμές και φυσικά να έχει το παιδάκι σας αργότερα ένα όμορφο αναμνηστικό άλμπουμ που θα το δείχνει με τη σειρά του στα δικά του παιδιά.

Αξίζει, πρώτα-πρώτα να καλέσετε έναν καλό φωτογράφο στο σπίτι, ο οποίος θα κάνει ορισμένες δοκιμαστικές λήψεις και θα σας φωτογραφίσει μαζί με το παιδί σας σε σκηνές της καθημερινότητας.

Κατά τη φωτογράφηση στην εκκλησία, ζητήστε του να μην περιοριστεί μόνο μέσα στην εκκλησία. Καλό θα είναι να υπάρχουν και ορισμένα πλάνα έξω από την εκκλησία, πριν και μετά τη βάπτιση.

Εικόνες που σίγουρα θα πρέπει να αποτυπωθούν είναι οι γονείς του παιδιού με τους κουμπάρους, οι γονείς και οι παππούδες μαζί με το νεοφώτιστο, το μωρό στην αγκαλιά του νονού ή της νονάς φορώντας πλέον τα βαπτιστικά του ρουχαλάκια. Οπωσδήποτε οι φωτογραφικές λήψεις με το φως της ημέρας είναι πολύ χαριτωμένες και με πιο φυσικά χρώματα.

Επίσης μην παραλείψετε να φωτογραφίσετε σε κοντινά πλάνα τις μπομπονιέρες, τα γλυκά της βάπτισης, την τούρτα της βάπτισης, όλους τους μικρούς καλεσμένους σε μια ομάδα στα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά τις χαρούμενες στιγμές από τη δεξίωση της βάφτισης.