Στολισμός Δεξίωσης Βάπτισης

Στολισμός Δεξίωσης Βάπτισης

Ατμόσφαιρα γιορτής για τη χαρούμενη μέρα της βάφτισης!..

Τα υλικά και οι ιδέες που θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε για να διακοσμήσετε το χώρο της δεξίωσης για τη βάπτιση του παιδιού σας είναι πάρα πολλά.

Ακόμη κι αν σκέπτεστε ότι μπορεί κάτι να φτιάξετε μόνοι σας για να σας στοιχίσει πιο οικονομικά, πάντως καλό θα είναι να ζητήσετε και τη βοήθεια κάποιου ειδικού διακοσμητή, δεδομένου ότι αυτός μπορεί να προμηθευθεί τα υλικά της διακόσμησης σε πιο οικονομική τιμή αλλά και γνωρίζει να τα αξιοποιήσει σωστά.

Τα μπαλόνια είναι πάντως ο πιο ενδεδειγμένος και οικονομικός τρόπος διακόσμησης για τη βάφτιση και μπορείτε εύκολα να τα αναδείξετε σε πρωταγωνιστές που θα σκορπίσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους και θα μεταμορφώσουν τη δεξίωση της βάπτισης σε μια χαρούμενη οικογενειακή γιορτή.

Βαζάκια με καραμέλες και γλειφιτζούρια στα τραπέζια, κεράκια, λουλουδένιες γιρλάντες, σατέν χρωματιστές κορδέλες σε άψογους και καλαίσθητους συνδυασμούς, χωρίς υπερβολές, θα δημιουργήσουν μια πολύχρωμη φαντασμαγορία, ιδανικό ντεκόρ για τη γιορτή της βάφτισης του μωρού σας.