Στολισμός Εκκλησίας

Στολισμός Εκκλησίας

Γιορταστική ατμόσφαιρα για τη βάφτιση του μωρού!..

Η βάπτιση του μωρού σας είναι μια μέρα χαρούμενη τόσο για εσάς και το παιδί σας όσο και για τους συγγενείς και τους φίλους σας.

Δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην εκκλησία, διακοσμώντας με λουλούδια και μπαλόνια.

Ένας κομψός συνδυασμός μπαλονιών και λουλουδιών που θα συνοδεύεται από χρωματιστές κορδέλες και μικρά διακοσμητικά στοιχεία, θα δώσει γιορτινή λάμψη στη βάφτιση.

Τα μπαλόνια είναι ιδανικά για να στολίσετε τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας. Μπορείτε να διακοσμήσετε την πόρτα της εισόδου της εκκλησίας, ή δυο από τις κολώνες, δεξιά και αριστερά της εισόδου του ναού με μια γιρλάντα από μικροσκοπικά χρωματιστά μπαλόνια.

Χρησιμοποιήστε άνθη για να διακοσμήσετε το διάδρομο της εκκλησίας όπου θα τελεστεί το μυστήριο της βάπτισης, την κολυμπήθρα καθώς και τις λαμπάδες.

Μια καλή ιδέα είναι να ζητήσετε να τοποθετήσουν δυο διαδρόμους (τραβέρσες) από τούλι ή σατέν σε ροζ ή γαλάζιο χρώμα (ανάλογα με το φύλο του παιδιού που βαπτίζεται) στα σκαλιά της εκκλησίας, πάνω στους οποίους μπορείτε να βάλετε βάζα με μπουκέτα λουλουδιών (ή με καραμέλες και γλειφιτζούρια) και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.