Στολισμός με Μπαλόνια

Στολισμός με Μπαλόνια

Διακοσμείστε με χρωματιστά μπαλόνια την εκκλησία και τη δεξίωση της βάφτισης!..

Μην διστάσετε να βάλετε μπαλόνια στην είσοδο της εκκλησίας αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε για έναν φαντασμαγορικό στολισμό της δεξίωσης που θα ακολουθήσει τη βάπτιση.

Μπορείτε για παράδειγμα να στολίσετε την είσοδο της εκκλησίας με μπαλόνια σε παστέλ ροζ ή γαλάζιους τόνους, συνδυασμένα με χρυσαφί ή ασημί.

Σχηματίστε με μικροσκοπικά μπαλόνια το όνομα του παιδιού σας σας και πλαισιώστε τα με μια εντυπωσιακή μπαλονοαψίδα που θα τοποθετήσετε στην είσοδο του χώρου της δεξίωσης.

Τα μπαλόνια θα δώσουν έναν χαρούμενο τόνο στη διακόσμηση, θα προσθέσουν χρώμα, θα εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους σας!.. Υπάρχουν σε τόσα σχήματα και χρώματα που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση. Με τη βοήθειά τους μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα επιλέγοντας μπαλόνια σε ασημί, χρυσούς ή περλέ απαλούς χρωματικούς τόνους.

Άνετα μπορείτε να ταιριάξετε με το ύφος της βάπτισης του μωρού σας. Άλλωστε τα μπαλόνια πάντοτε ανακαλούν στο μυαλό την ξενοιασιά και την παιχνιδιάρικη διάθεση της παιδικής ηλικίας!..