Σχέδια Προσκλητηρίων

Σχέδια Προσκλητηρίων

Επιλέξτε το σχέδιο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!..

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής σας, είναι η μέρα που θα θέλατε να θυμούνται για χρόνια όλοι οι καλεσμένοι σας.

Για να αναγγείλετε την ημερομηνία και την εκκλησία που θα τελεστεί το μυστήριο της βάφτισης σε συγγενείς και φίλους, επιλέξτε ένα όμορφο προσκλητήριο για να τους αφήσετε μια όμορφη πρώτη εντύπωση για το επικείμενο χαρμόσυνο γεγονός.

Σε εξειδικευμένα καταστήματα μπορείτε να βρείτε προσκλητήρια σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Φροντίστε τα προσκλητήρια να ταιριάζουν και να είναι εναρμονισμένα πλήρως με το συνολικό ύφος που θα δώσετε στη βάφτιση. Ρομαντικό, κλασικό, απλό, μοντέρνο στιλ θα πρέπει να συμβαδίζει με την επιλογή του ανάλογου προσκλητηρίου.

Το προσκλητήριο μπορεί να είναι μια απλή μονόφυλλη κάρτα, ένα δίφυλλο ενωμένο με ένα καλαίσθητο κορδελάκι ή ένα μεγάλο χαρτί που διπλώνει στα τρία και εκτελεί συγχρόνως χρέη φακέλου.

Μεγάλη είναι η ποικιλία στα σχέδια για προσκλητήρια βάπτισης, με το χαρτί να είναι χρωματιστό ή ιβουάρ, με χαριτωμένα στολιδάκια να κοσμούν την πρόσκληση, με χιουμοριστικά κείμενα και χαριτωμένη εικονογράφηση.