Σύνταξη Προσκλητηρίου Βάπτισης

Σύνταξη Προσκλητηρίου Βάπτισης

Η αναγγελία της βάφτισης του παιδιού σας σε συγγενείς και φίλους είναι μια σημαντική υπόθεση!..

Μην αφήσετε για τελευταία στιγμή την παραγγελία των προσκλητηρίων για τη βάφτιση του παιδιού σας. Φροντίστε, όταν θα πάτε να κάνετε την παραγγελία των προσκλητηρίων, να έχετε γραμμένο το κείμενο, πράγμα που θα σας διευκολύνει να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος του προσκλητηρίου.

Σιγουρευτείτε ότι έχει γραφτεί σωστά η εκκλησία, η ημερομηνία και η ώρα που θα γίνει η βάπτιση καθώς και τα ονόματά σας.

Διαλέξτε την κατάλληλη εταιρεία η οποία θα αναλάβει να δημιουργήσει και να τυπώσει τα προσκλητήρια της βάπτισης, κάνοντας μια έρευνα αγοράς για να δείτε σχέδια και τιμές.

Αν είστε λίγο αναποφάσιστοι για το χρώμα και το σχέδιο των προσκλητηρίων, μπορείτε να τα διαλέξετε ανάλογα με το χρώμα και το στυλ της ανθοδιακόσμησης και φυσικά θα πρέπει να ταιριάζουν και με το χρώμα που θα έχουν οι μπομπονιέρες.

Το κείμενο που θα ζητήσετε να τυπωθεί στα προσκλητήρια μπορεί να είναι είτε μια απλή αναγγελία, είτε ένα πρωτότυπο κείμενο με χαριτωμένες φράσεις, κάτι που πολλά ζευγάρια προτιμούν για τη βάπτιση των παιδιών τους.

Δεν είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε φωτογραφία του μπέμπη ή της μπέμπας στο προσκλητήριο, όμως θα είναι μια όμορφη ανάμνηση και σίγουρα κάποιοι φίλοι και συγγενείς θα αποφασίσουν να φυλάξουν το προσκλητήριο.

Αν την ίδια μέρα που θα κάνετε την βάπτιση του παιδιού σας τελείται και ο γάμος σας, σίγουρα θα μοιράσετε δυο ξεχωριστά προσκλητήρια. Δεν είναι και τόσο καλόγουστο να τυπώσετε στο ίδιο φύλλο χαρτιού και τις δυο προσκλήσεις.