Τούρτα παιδικών γενεθλίων

Τούρτα παιδικών γενεθλίων

Μια γλυκιά έκπληξη για τα γενέθλια του παιδιού σας!..

Το αγγελούδι σας έχει τα γενέθλιά του και θέλετε να παραγγείλετε μια υπέροχη τούρτα για να το γιορτάσει μαζί με τους φίλους του και τα παιδάκια των συγγενών σας.

Εννοείται ότι θα πρέπει να κάνετε μια προσεκτική έρευνα αγοράς πριν πάρετε την τελική απόφαση. Επισκεφτείτε αρκετά ζαχαροπλαστεία και catering, συζητήστε με τους υπευθύνους και ζητήστε να δείτε και να δοκιμάσετε δείγματα της δουλειάς τους.

Εμπνευσθείτε τα διακοσμητικά της τούρτας γενεθλίων ξεφυλλίζοντας περιοδικά ενώ παράλληλα συμβουλευτείτε τον ζαχαροπλάστη που έχετε επιλέξει, ο οποίος θα σας δώσει διάφορες ιδέες και γευστικούς συνδυασμούς που ούτε καν είχατε φανταστεί.

Μην ξεχάσετε να ζητήσετε από το ζαχαροπλαστείο που θα παραγγείλετε την τούρτα γενεθλίων, να σας δείξει σχετικό άλμπουμ με φωτογραφίες από τούρτες που έχει δημιουργήσει στο παρελθόν.

Μπορείτε να διακοσμήσετε την τούρτα με κάτι που αγαπά πολύ το παιδάκι σας, όπως για παράδειγμα γατάκια ή στρατιωτάκια, ή ακόμα και να της δώσετε ένα ευφάνταστο σχήμα, όπως τρενάκι με βαγόνια.

Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών μπορεί επίσης να είναι πηγή έμπνευσης. Νεράιδες, ξωτικά, πρίγκιπες, κάστρα, ήρωες...

Για το τι γεύση θα έχει η τούρτα είναι μια πραγματικά δύσκολη απόφαση, μια και οι διαθέσιμες γεύσεις είναι άπειρες, όπως σοκολάτα, βανίλια, φράουλα, πορτοκάλι, βατόμουρο, μόκα, λεμόνι, κεράσι κι έτσι μάλλον καλύτερα να καταλήξετε σε κάποιο γευστικό συνδυασμό όπως σοκολάτα- φράουλα ή βανίλια - κεράσι.