Χειροποίητα προσκλητήρια

Χειροποίητα προσκλητήρια

Γλιτώστε χρήματα από τις προσκλήσεις της βάφτισης του παιδιού σας, φτιάχνοντες τες μόνοι σας! Ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει μια ενδιαφέρουσα και δημιουργική πρόσκληση. Θέλει μόνο λίγα υλικά και πολλή φαντασία!

Διαλέξτε ένα όμορφο ελαφρά χρωματιστό χαρτί. Κατά προτίμηση θα πρέπει να είναι σχετικό χοντρό, ώστε να μπορεί να σταθεί όμοσρφα όταν διπλωθεί. Πληκρτολογήστε το κέιμενο της πρόσκλησης στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να βρείτε πολλά στιχάκια διαθέσιμα στο διαδίκτυο σχετικά με την περίσταση, ή να αφήσετε τη φαντασία σας να δουλέψει.

Καλό θα ήταν να διαλέξετε κάποια ελαφρά διακοσμητικά που να ταιρίαζουν με την πρόσκληση ώστε να τα κολλήσετε πάνω αφού τις τυπώστετε. Θα μπορούσατε να επιλέξετε κάτι σχετικό με το φύλο του παιδιού, την εποχή της βάφτισης, ή απλά κάποιο χρηστικό ενθύμιο για τους καλεσμένους σας.

Αν θέλετε να είστε απλοί, τότε απλά δέστε μια όμορφη κορδέλα που θα κάνει αντίθεση με το χρώμα του χαρτιού και επιλέξτε ένα φάκελο σε ασορτί χρώμα για να τοποθετήσετε την πρόσκληση. Ή πάλι, χρησιμοποιήστε απλά την κορδέλα για να στηρίξετε το όμορφα τυλιγμένο σας χαρτί. Σε λίγα λεπτά, εύκολα και αβίαστα είστε έτοιμοι!

Καλή σας επιτυχία!