ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΓΛΗ

ΑΙΓΛΗ Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΓΛΗ

Σπ. Νούση 7, Πάρνηθα

210 2469586, 6978 487007

Φωτογραφίες

αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ, Πάρνηθα

Προφίλ Επιχείρησης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΑΙΓΛΗ

Με μια κλασική αίθουσα, με μοντέρνα στοιχεία στην διακόσμηση και σύγχρονο εξοπλισμό, έρχεται η Αίγλη, στην Πάρνηθα, να κάνει την πρότασή της και να φιλοξενήσει την δεξίωσή σας, αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.

Με την υπογραφή της εταιρεία Ελληνικόν, όλα τα πιάτα θα είναι εκλεκτά και με αγνά υλικά, που θα τα απολαύσουν οι καλεσμένοι σας με περίσσια ευχαρίστηση.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.