ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ Βύρωνας, Υμηττός

Ζητήστε Προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ

Ελλησπόντου 41, Πλ. Υμηττού, Βύρωνας, Υμηττός

210 7653421, 6906 815068, 6906 810340, 6934 016080

Φωτογραφίες

αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ, Βύρωνας, Υμηττός

Προφίλ Επιχείρησης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ

Μια πιο κοντινή, στο κέντρο της Αθήνας, επιλογή είναι η αίθουσα δεξιώσεων Το Κέρας της Αμάλθειας στον Βύρωνα. Λόγω της μορφής της αίθουσας μπορούν να εξυπηρετηθούν δεξιώσεις που θα έχουν από 50 έως και 500 καλεσμένους.

Όποιου μεγέθους δεξίωση και αν πρόκειται να κάνετε ο επαγγελματισμός και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών θα είναι ανάλογα της λαμπερής αυτής μέρας. Το μενού και οι προτάσεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι για εσάς η δεξίωση του γάμου σας επιθυμούμε να συμβάλουμε, ώστε οι στιγμές αυτές να μείνουν χαραγμένες με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για εσάς όσο και για τους προσκεκλημένους σας. Με εμπειρία 25 ετών στην οργάνωση για την διεξαγωγή αμέτρητων εκδηλώσεων κοινωνικού και επαγγελματικού χαρακτήρα η διεύθυνση και προσωπικό της σας καλωσορίζουν σε μια άνετη αίθουσα καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει από 50 έως 500 άτομα χωρίς ενδιάμεσες κολόνες σε όλη την ευρύτερη περιοχή κάθε εποχή του χρόνου και μπορεί να εγγυηθεί για την επιτυχία της εκδήλωσής σας!

Επειδή το menou είναι βασικό συστατικό για μια επιτυχημένη εκδήλωση το κέρας της Αμάλθειας έχει την συνταγή. Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι σεφ προτείνουν τις γεύσεις που ταιριάζουν στο ύφος της εκδήλωσης με βάση τις προτιμήσεις σας φροντίζοντας τα εδέσματα που είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται στο χώρο μας από εξαιρετικής ποιότητας φρέσκων και αγνών υλικών με απεριόριστη κατανάλωση μπύρας κρασιού και αναψυκτικών εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα. Το κέρας της Αμάλθειας προτείνει διαφορετικά menou για την τελική σας επιλογή!

Το υπέροχο σκηνικό ολοκληρώνεται με την εκπληκτική διακόσμηση των τραπεζιών και όλης της αίθουσας με ρομαντικά φαναράκια αέρινα υφάσματα κομψές συνθέσεις διακόσμησης που θα χαρίσουν μια ρομαντική νότα σε κάθε σας εκδήλωση προκειμένου να σας απαλλάξει από το άγχος της προετοιμασίας και να έχετε όλο τον χρόνο να απολαύσετε στο έπακρο αυτή την σημαντική σας ημέρα. Η συνέπεια και οι ανταγωνιστικές τιμές κάνουν τις προτάσεις προσφοράς μοναδικές.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.