ΚΤΗΜΑ AMARE

AMARE Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΚΤΗΜΑ AMARE

Λ. Πάρνηθος 370, Πάρνηθα

210 2460344, 6932 621890

Προφίλ Επιχείρησης

ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ AMARE

Το κτήμα AMARE είναι το νέο στολίδι του Ομίλου Επιχειρήσεων Γεωργίου Καβαλλάρη. Το καταπληκτικό design της πισίνας περιμετρικά και ο χώρος της πίστα στη μέση ,δημιουργούν ένα σπάνιο και μαγευτικό συναίσθημα υπεροχής και χλιδής.

Το καταπράσινο χαλί από γκαζόν, ο μοντέρνος φωτισμός,οι καταρράκτες καθώς και το γραφικό εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για τον γάμο των ονείρων σας.

Η εκλεκτή κουζίνα από τους έμπειρους σέφ μας,το άψογο και φιλικό service καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας θα σας σκλαβώσουν από την πρώτη στιγμή.

Κτημα AMARE, για να είναι η δεξίωσή σας αξέχαστη.

Φωτογραφίες

Κτήμα Δεξιώσεων AMARE, Πάρνηθα Κτήμα Δεξιώσεων AMARE, Πάρνηθα Κτήμα Δεξιώσεων AMARE, Πάρνηθα Κτήμα Δεξιώσεων AMARE, Πάρνηθα Κτήμα Δεξιώσεων AMARE, Πάρνηθα Κτήμα Δεξιώσεων AMARE, Πάρνηθα Κτήμα Δεξιώσεων AMARE, Πάρνηθα Κτήμα Δεξιώσεων AMARE, Πάρνηθα Κτήμα Δεξιώσεων AMARE, Πάρνηθα Κτήμα Δεξιώσεων AMARE, Πάρνηθα

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.