ΚΤΗΜΑ AQUA DREAM

AQUA DREAM Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΚΤΗΜΑ AQUA DREAM

20ο χλμ. Λ. Πάρνηθος, Πάρνηθα

210 2446505, 6977 648028

Φωτογραφίες

κτήματα για βάπτιση AQUA DREAM, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση AQUA DREAM, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση AQUA DREAM, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση AQUA DREAM, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση AQUA DREAM, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση AQUA DREAM, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση AQUA DREAM, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση AQUA DREAM, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση AQUA DREAM, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση AQUA DREAM, Πάρνηθα

Προφίλ Επιχείρησης

ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ AQUA DREAM

Στην Πάρνηθα θα βρείτε το κτήμα Aqua Dream. Σε αυτόν το χώρο θα σχεδιάσετε τον γάμο των ονείρων σας. Οι φοίνικες και το γκαζόν, η λιμνούλα με το γεφύρι της και το εκκλησάκι θα σας ενθουσιάσουν.

Την μαγευτική αυτή ατμόσφαιρα, η γαστρονομική τελειότητα των πιάτων που θα σερβιριστούν, θα απογειώσει την απόλαυση και την τέρψη όλων σας των αισθήσεων.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.