ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ

ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ

19o χλμ. Λ. Πάρνηθος, Πάρνηθα

210 2460344, 6932 621890

Φωτογραφίες

αιθουσα δεξιωσεων ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ, Πάρνηθα

Προφίλ Επιχείρησης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ

Το Χρυσό Ελάφι διαθέτει την αίθουσά του για δεξιώσεις επί σειρά ετών. Η εμπειρία και οι γνώσεις του διαθέτουν, το προσωπικό και οι συνεργάτες τους, θα σας φανούν χρήσιμα για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της δικής σας δεξίωσης.

Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα είναι φιλική και ζεστή αφού το ξύλο κυριαρχεί στον χώρο. Ιδιαίτερο στιλ δίνουν και οι πολυέλαιοι που φωτίζουν και χρωματίζουν ομοιόμορφα την αίθουσα.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.