ΑΙΘΟΥΣΑ CRISTINES

CRISTINES Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΑ CRISTINES

19o χλμ. Λ. Πάρνηθος, Πάρνηθα

210 2460344, 6932 621890

Φωτογραφίες

αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση CRISTINES, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση CRISTINES, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση CRISTINES, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση CRISTINES, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση CRISTINES, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση CRISTINES, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση CRISTINES, Πάρνηθα

Προφίλ Επιχείρησης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ CRISTINES

Αν έχετε πολλούς καλεσμένους τότε η αίθουσα Cristines είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Σε αυτή την αίθουσα μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και 500 άτομα. Η ιδιαίτερη σχεδίασή της και ο εκλεκτής αισθητικής διάκοσμος, θα σας ενθουσιάσουν.

Οι επιλογές ποικίλουν, με τα ολοκληρωμένα πακέτα που έχουν να σας προτείνουν οι έμπειροι συνεργάτες τους και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.