ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ

Πάρνηθα

210 2469586, 6978 487007

Προφίλ Επιχείρησης

ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

η διεύθυνση και το προσωπικό του "Ελληνικού Παραδοσιακού Catering" σας καλωσορίζει και είναι στην διάθεσή σας με την εμπειρία πολλών ετών για να οργανώσουν την βάπτιση του παιδιού σας και κάθε εκδήλωση που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε.

Σας προτείνουμε και σας υποσχόμαστε ένα υπέροχο περιβάλλον με ποιοτικό φαγητό, εξαιρετικό σέρβις και καλές τιμές που θα ικανοποιήσουν τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

Η επιλογή για κάθε εκδήλωσή σας στο "Ελληνικόν" θα είναι υπέροχη και μοναδική!

Φωτογραφίες

Αίθουσα Δεξιώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, Πάρνηθα Αίθουσα Δεξιώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, Πάρνηθα Αίθουσα Δεξιώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, Πάρνηθα Αίθουσα Δεξιώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, Πάρνηθα Αίθουσα Δεξιώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, Πάρνηθα Αίθουσα Δεξιώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, Πάρνηθα Αίθουσα Δεξιώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, Πάρνηθα Αίθουσα Δεξιώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, Πάρνηθα Αίθουσα Δεξιώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, Πάρνηθα

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.