ΑΙΘΟΥΣΑ GRAND CAVALLARI

GRAND CAVALLARI Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΑ GRAND CAVALLARI

19o χλμ. Λ. Πάρνηθος, Πάρνηθα

210 2460344, 6932 621890

Φωτογραφίες

αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση GRAND CAVALLARI, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση GRAND CAVALLARI, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση GRAND CAVALLARI, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση GRAND CAVALLARI, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση GRAND CAVALLARI, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση GRAND CAVALLARI, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση GRAND CAVALLARI, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση GRAND CAVALLARI, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση GRAND CAVALLARI, Πάρνηθα

Προφίλ Επιχείρησης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ GRAND CAVALLARI

Σε έναν πολυτελή χώρο, με εκλεκτή διακόσμηση και ιδανικό γούστο για την τέλεια δεξίωση των ονείρων σας. Διοργανώνοντας την δεξίωση του γάμου σας με τους ειδικούς του χώρου, το αποτέλεσμα θα είναι του καλύτερο δυνατό.

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων θα μείνουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι σας, με την πανδαισία γεύσεων που θα απαρτίζουν το μενού για το γεύμα της δεξίωσης. Καθώς και οι εξαίρετες υπηρεσίες του προσωπικού θα εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.