ΚΤΗΜΑ CASARMA

CASARMA Νέα Κηφισιά

Ζητήστε Προσφορά

ΚΤΗΜΑ CASARMA

Κηφισιάς 8 (πρώην Δεκελείας 125), Νέα Κηφισιά

210 6252532, 210 2824135

Φωτογραφίες

κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά κτημα δεξιωσεων CASARMA, Νέα Κηφισιά

Προφίλ Επιχείρησης

ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ CASARMA

Το κτήμα δεξιώσεων Casarma αποτελεί το ιδανικό μέρος για τη διοργάνωση της δεξίωσής σας καθώς θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους ενώ επίσης είναι πολύ εύκολη η πρόσβασή σας σε αυτό καθότι βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά μόλις 5 λεπτά απόσταση από την κεντρική πλατεία.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Το κτήμα δεξιώσεων Casarma είναι γνωστό τόσο για την αριστοκρατική διακόσμηση που χαρακτηρίζει τις δεξιώσεις του αλλά και για το μενού του, καθώς βρίσκεται σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία catering Zafiris. Πέρα από μια πολυτελή αίθουσα, χωρητικότητας 350 ατόμων στην οποία θα μπορείτε να γιορτάσετε τη βάπτιση του παιδιού σας, όπως ακριβώς θα ονειρευόσασταν, ακόμα πιο εντυπωσιακές είναι οι δεξιώσεις που διοργανώνει σε έναν αμφιθεατρικό χώρο δίπλα στην πισίνα, χωρητικότητας έως και 500 ατόμων.

HIGHLIGHTS

Σαν ένα παραμύθι βγαλμένο το κτήμα Casarma σας υπόσχεται μία αξέχαστη γιορτή, τόσο σε σας όσο και στους μικρούς μας φίλους ενώ το έμπειρο προσωπικό και η εξαιρετική ποιότητα του φαγητού έρχονται για να συμπληρώσουν τη μαγευτική ατμόσφαιρα.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.