ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

FILOXENIA Καπανδρίτι

Ζητήστε Προσφορά

ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

Αθανασίου Διάκου, Καπανδρίτι

22950 54127, 6972 891829

Φωτογραφίες

κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι κτημα δεξιωσεων FILOXENIA, Καπανδρίτι

Προφίλ Επιχείρησης

ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ FILOXENIA

Ρομαντικό, chic, rustic, glamour, vintage... όπως κι αν ονειρευτήκατε τον γάμο σας είμαστε εδώ με οικονομικές λύσεις να τον οργανώσουμε μαζί στο κτήμα Filoxenia οικονομικά και ποιοτικά!

Με 33€/άτομο σε μενού μπουφέ & 39€/άτομο σε μενού σερβιριστό κάνουμε μια υπέροχη αρχή... Αποκλειστικά συνεργάτης d] με πλήρη ηχητική κάλυψη, φωτορυθμικά και πυροτεχνήματα έρχεται να ενισχύσει την «σύνθεση» μιας επιτυχημένης δεξίωσης, σε πλήρη συνεργασία μαζί σας.

Και το «κερασάκι στην τούρτα». .. η διακόσμηση! Επαγγελματίες του χώρου, συνεργάτες του κτήματος Filoxenia, σας προτείνουν διακοσμήσεις για τα τραπέζια, τον χώρο του κτήματος, ένα εντυπωσιακό τραπέζι με γλυκίσματα και το βιβλίο ευχών ανάλογα με το budget του κάθε ζευγαριού!

Και για πιο low budget γάμους ή βαφτίσεις, σας προτείνουμε να επιλέξετε να κάνετε την δεξίωσή σας στο κτήμα FIonenla καθημερινές με ακόμη χαμηλότερες τιμές, από 18€/άτομο!!!

Γευσιγνωσίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού σε πραγματικά events μέχρι μέσα Οκτωβρίου και μια φορά τον μήνα μέσα στον χειμώνα για οσα ζευγάρια δεν πρόλαβαν τις δεξιώσεις μας

Παροχές κτήματος:

Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου με άδεια για την τέλεση μυστηρίων

Άνετο parking, παρκαδόροι συνεργαζόμενης εταιρίας

Στεγασμένος χώρος συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ.

Ανοιχτός χώρος με γκαζόν συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ.

Λίμνη

Πετρόχτιστος Καταρράκτης

Wc personnel

Ιδιόκτητο Catering εντός του κτήματος

Άδεια μουσικής, χωρίς ωράριο, με πλήρη ηχητική κάλυψη και φωτορυθμικά με συνεργαζόμενους djs

Filoxenia. ποιότητα στην σωστή τιμή!!!!

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.