ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΓΓΙΝΑΣ

ΜΑΓΓΙΝΑΣ Μελίσσια

Ζητήστε Προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΓΓΙΝΑΣ

Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, Μελίσσια

210 8046143, 210 6132010, 210 6096487

Φωτογραφίες

αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια αίθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ, Μελίσσια

Προφίλ Επιχείρησης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΜΑΓΓΙΝΑΣ

Στον χώρο που έχει δημιουργηθεί από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας Μαγγίνας, είναι μοντέρνος και λειτουργικός. Η μέρα αυτή είναι ξεχωριστή για εσάς αλλά και για τους ίδιους αφού η ικανοποίηση, όλων των παρευρισκομένων, είναι ο στόχος τους.

Το φαγητό για το τραπέζι σας θα έχει παραδοσιακές γεύσεις και εθιμικό στιλ. Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός των ιδιοκτητών και του προσωπικού, θα κάνουν την δεξίωση για τον γάμο σας να είναι έτσι όπως πάντα την ονειρευόσασταν.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.