ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΕΦΕΛΗ

ΝΕΦΕΛΗ Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΕΦΕΛΗ

Λ. Πάρνηθος 402, Πάρνηθα

210 2469586, 6978 487007

Φωτογραφίες

αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα αίθουσες δεξιώσεων για βάπτιση ΝΕΦΕΛΗ, Πάρνηθα

Προφίλ Επιχείρησης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΝΕΦΕΛΗ

Σε αυτόν τον μοντέρνο και σύγχρονα διακοσμημένο χώρο θα δείτε την δεξίωση των ονείρων σας να παίρνει μορφή. Με τις όμορφες εικόνες και τις ξεχωριστές γωνιές, που είναι σχεδιασμένες με ιδιαίτερα στοιχεία για να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ο χώρος γίνεται ιδανικός.

Η αίθουσα Νεφέλη έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Παραδοσιακό Catering. Οι επιλογές για το μενού που θα σερβιριστεί είναι πολλές ώστε να επιλέξετε αυτή τη μοναδική ποικιλία γεύσεων που θα ικανοποιήσουν και τους πιό εκλεκτούς ουρανίσκους.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.