ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΝΕΙΡΙΟΝ

ΟΝΕΙΡΙΟΝ Περιστέρι

Ζητήστε Προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΝΕΙΡΙΟΝ

Αγ. Παρασκευής 1 & Κηφισού, Περιστέρι

210 5730171, 6979 111226

Φωτογραφίες

αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ, Περιστέρι

Προφίλ Επιχείρησης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΟΝΕΙΡΙΟΝ

Στο Περιστέρι έχει δημιουργηθεί ένας χώρος μοντέρνος, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, για να φιλοξενήσει εσάς και τους εκλεκτούς καλεσμένους σας, αυτήν την τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας και να της δώσει την λάμψη που της ταιριάζει.

Στην Αίθουσα Ονείριον οι ιδέες και οι σκέψεις σας, σε συνδυασμό με τις προτάσεις, των ειδικών στις δεξιώσεις, θα δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα που θα σας μαγέψει και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.