ΠΑΛΑΤΑΚΙ

ΠΑΛΑΤΑΚΙ Καλλιθέα

Ζητήστε Προσφορά

ΠΑΛΑΤΑΚΙ

Λ. Ελ. Βενιζέλου 162, Καλλιθέα

210 9599488, 6939 403438

Φωτογραφίες

αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα αιθουσα δεξιωσεων ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Καλλιθέα

Προφίλ Επιχείρησης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΠΑΛΑΤΑΚΙ

Η κλασική αίθουσα για εκδηλώσεις και δεξιώσεις στην Καλλιθέα. Η αίθουσα Παλατάκι, είναι στην διάθεσή σας για να σχεδιάσετε και να διοργανώσετε την δεξίωση της βάπτισης. Έχει την δυνατότητα να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει έως και 300 άτομα.

Υπάρχει ο χώρος όπου μπορεί να τοποθετηθεί χώρος διασκεδαστών, αν επιθυμείτε. Τα μενού, μέσα από τα οποία θα επιλέξετε το ιδανικό για τους καλεσμένους σας, έχουν ποικιλία σε προτάσεις και γεύσεις.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.