ΚΤΗΜΑ VERANO

VERANO Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΚΤΗΜΑ VERANO

19o χλμ. Λ. Πάρνηθος, Πάρνηθα

210 2460344, 6932 621890

Φωτογραφίες

κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα κτήματα για βάπτιση VERANO, Πάρνηθα

Προφίλ Επιχείρησης

ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ VERANO

Σε έναν πανέμορφο κήπο στην Πάρνηθα, στον χώρο Verano, μπορούν να φιλοξενηθούν 200 καλεσμένοι. Η πολυτέλεια του κτήματος θα σας ενθουσιάσει και θα δώσει την δική της μοναδική διάσταση στην δεξίωση για τον γάμο σας.

Ο συνδυασμός της πισίνας, με τον μοντέρνο φωτισμό της, μαζί με το γκαζόν και την φυσική διακόσμηση από μια ποικιλία φυτών, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ελευθερίας.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.