ΑΙΘΟΥΣΑ VILLA CAVALLARI

VILLA CAVALLARI Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΑ VILLA CAVALLARI

20ο χλμ. Λ. Πάρνηθος, Πάρνηθα

210 2446505, 6977 648028

Φωτογραφίες

αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI, Πάρνηθα

Προφίλ Επιχείρησης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ VILLA CAVALLARI

Με πιο σύγχρονη προοπτική και με μοντέρνα διάθεση έχει δημιουργηθεί και διακοσμηθεί η αίθουσα του Villa Cavallari. Σε αυτό τον χώρο ο φωτισμός ‘‘παίζει’’ σε χρωματικές επιλογές για να ταιριάξει αρμονικά με την διάθεσή σας.

Το προσωπικό, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν στον τομέα των δεξιώσεων, θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που έχετε ονειρευτεί και θα εξυπηρετήσουν κάθε απαίτηση που μπορεί να προκύψει για την δεξίωσή σας.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.